Somerikka 2016 osa 1 – Blogin paluu ja neljän viikon projekti

Politiikka, Somerikka 2016

vika
Lähes kolmen vuoden tauon jälkeen tämäkin blogi saa jälleen aktivoitua. Aloitan neljän viikon projektin, jossa ei ole oikeastaan mitään muuta tavoitetta kuin lukea ja listata mielenkiintoisia uutisia ja blogikirjoituksia Yhdysvaltain presidentin-, senaatin-, ja edustajain huoneen vaaleihin liittyen. Ihan omaksi huvikseni ja haitakseni. Sivujakaan en jaksa somistaa. Tana.

Valtaosa artikkeleista ja muusta linkitetystä sisällöstä tulee olemaan englanniksi. Iso osa voi olla myös valtavirtalähteiden ulkopuolelta, esimerkiksi sosiaalisesta mediasta taikka YouTubesta. Välttämättä en edes kommentoi kaikkia. Ainoa tavoite on linkata joka päivä vähintään yhden itselleni kiinnostavan jutun 8. marraskuuta järjestettäviin vaaleihin asti.

“Mutta onhan tällä projektilla joku todella tyhmä ja ontuva nimi?”, kuulen sinun kysyvän. No muttakai! Koska käytän pääosin Facebookia listatessani päivän aikana kohtaamiani artikkeleita listaksi, on sosiaalinen media eli SOME tärkeässä osassa tässä projektissa. Lisäksi vaalit tapahtuvat AMERIKAN mantereella vuonna 2016. Projektin nimi on siis

SOMERIKKA 2016

Päivä 1:

  • Linkki 10: Ja Samantha Been tarjoama poliittisen satiirin viikon kohokohta – Full Frontal 10.10.2016

Tällaista tänään. Jatkoa seuraa… todennäköisesti ensi yönä.