Minä muualla: Hyvän sään aikana

Minä muualla

Olen mukana kirjoittamassa ilmastonmuutoksesta ja Suomesta kertovaa kirjaa Hyvän sään aikana. Mitä Suomi tekee, kun ilmasto muuttaa kaiken.

“Tampereen yliopiston 21 journalistiikan opiskelijaa ja vierailijaprofessori Hanna Nikkanen kirjoittavat tietokirjaa ilmastonmuutoksesta Suomessa. Työryhmä on matkustanut Lapista Brysseliin tapaamaan ihmisiä, etsimään muutoksen merkkejä ja tutkimaan ratkaisuja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.
Projektin aikana tavataan biologeja, psykologeja ja terästyöläisiä, värjötellään ammattikalastajien veneessä ja tarvotaan lumikengillä tunturin rinteellä.

Työryhmä osoittaa, ettei tilanne ole toivoton. Maailmassa on ihmisiä, jotka tekevät töitä pallomme pelastamiseksi. Teos ilmestyy Into Kustannukselta lokakuussa 2017.”

Ja tätä projektiahan voi seurata muun muassa Facebookista, Twitteristä ja Instagramista.

Alla traileri:


Hektisen ja äärimmäisen kiinnostavan ja uljaan kirjaprojektin, teatterin ja opintojeni loppuun saattamisen kautta minulle on tullut ihan hillittömästi kiireellisyyttä elämään, mikä näkyy myös tämän henkilökohtaisen blogini päivitystahdissa. Jahka ehdin ja muistan, pyrin kirjoittamaan myös tänne blogilleni ajatuksia kirjan kirjoittamisesta, sen työvaiheista ja kaikesta uudesta ja jännästä.

Kirjaproggis on kuitenkin saanut aikaan paluuni podcastien kiehtovaan maailmaan, mikä on sanalla sanoen aikas fantsua! Ilmastopodcastia Hyvän sään aikana voi kuunnella muun muassa iTunesin kautta, minkä lisäksi ohjelma löytyy myös Radio Moreenin Soundcloudista.